AM FOST LA MUNTE ȘI MI-A PLĂCUT

Biografie

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de Post-Rock/Tripcore fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

În octombrie 2016 trupa își face debutul live deschizând pentru Tides From Nebula în club Control București, în cadrul turneului de promovare pentru noul lor album. Activitatea live continuă printr-o serie de concerte alături de trupe precum Fluturi pe Asfalt, Coma, Fjord și Alternosfera

La începutul anului trupa a câștigat premiul “Best Alternative Newcommer” în cadrul Metalhead Awards 2017

Pe 26 mai 2017 #Mvntele (denumirea scurtă preferată de fani) se îmbarcă în primul său sezon de festivaluri open air, performând pe scena Quantic Pub în cadrul festivalului Iubim 2 Roți, urmat de Cobra Fest 1.0, Shine Festival, Out of Doors Fest Constanța, Rockstadt Extreme Fest și Top T Buzău, împărțind scena cu nume precum: Three Days Grace, Vița de Vie, Subcarpați, Valerinne, Orkid și mulți alții.

La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisă a grupului, băieții au lansat primul material Full-Length numit “S-a Rezolvat. Nu Se Poate”, ce conține 9 piese exclusiv instrumentale, cu intervențiile vocale ale actriței Isabela Neamțu.

Albumul își propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare dar și de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă si titlurile pieselor la diversele trăiri si întamplări pe care oamenii le întâmpină în viața de zi cu zi.

Trupa

team member

Vlad Enescu

Chitară
team member

Andrei Stere Câmpean

Tobe
team member

Mircea Becherescu

Chitară
team member

Matei Pușcaru

Bass

Cele mai recent videoclip

Concerte

Social Media