Bodark

Biografie

Trupa Bodark a luat ființă în anul 2010, inițial ca o joacă la sala de repetiții. O joacă fără un nume și fără pretenții, dar care datorită seriozității și constanței repetițiilor a devenit cu timpul un proiect din ce în ce mai serios.

Alegerea stilului muzical nu a fost o bătaie de cap. Experiența si muzica ascultată de fiecare s-au mixat de-a lungul timpului, dând naștere unui stil care seamănă cu multe, dar niciodată nu știi cu ce, rămânând în același timp original și actual. La fel ca fructul Bodark-ului, după care s-a ales și numele trupei.

La începutul lui 2014 a luat ființă primul album Bodark – POT, un album sincer și energic, cu un mesaj simplu și repetat în diferite forme: se poate.

“POT” a fost foarte bine primit de către public, ceea ce i-a determinat pe băieți să continue povestea cu un nou album: UMANIAC, o combinație între ‘uman’ și ‘maniac’ reprezintă lupta dintre latura naturală, imperfectă a omului și cea obsesivă, care caută în permanență perfecțiunea. În plus, numele subliniază încăpățânarea de a crede în oameni, indiferent de natura, culoarea, naționalitatea sau religia lor.

Sound-ul BODARK îmbină foarte bine elemente de rock clasic cu sintetizatoare, viori, violoncel sau chiar pasaje de hip-hop.

In 2016 s-au finalizat înregistrările pentru album și au fost deja lansate două single-uri: Erou si Pe dinți.

La începutul anului 2017, trupa este nevoită să facă din nou schimbări de componență și să pregătească concertul de lansare a noului album într-o nouă formula: Vali Mihnea (voce, chitară bas), Daniel Rizea (chitară, sintetizatoare), Andrei Namian (chitară, sintetizatoare) și Ștefan Dancău (tobe).

Albumul UMANIAC a fost lansat în noiembrie 2017.

Trupa

team member

Vali Mihnea

Voce, chitară bass
team member

Daniel Rizea

chitară, sintetizatoare
team member

Andrei Namian

Chitară, sintetizatoare
team member

Ștefan Dancău

Tobe

Cele mai recent videoclip

Concerte

Cel mai recent album

Social Media