Despre ValRock

Aventura ValRock a început in 2010, cu mult înainte de a avea un nume. Pasiunea pentru muzică live o purta des pe Valentina într-un club de profil, deținut de un vechi prieten. Iubitoare de muzică rock, i-a propus acestuia să organizeze o seară dedicată acestui gen. Răspunsul? „Scena este a ta!” Așa a început o serie de concerte săptămânale organizate integral de ea, în majoritate cu trupe din underground. Încet, încet a ajuns să se implice din ce în ce mai mult în această industrie, a urmat colaborarea în echipa de producție a festivalului Stufstock din Vama Veche, apoi activitatea de Booking & tour manager pentru trupe ca White Walls, E.M.I.L., The Amsterdams, Antarctica, Grupul de Rezistență, Pistol cu Capse, Tiberiu Albu (câștigator Vocea Romaniei Sezonul 4) și alții, PR la DrumStage și colaborarea cu multe trupe pe booking pentru evenimente precum Copacul cu cărți, Natura Fest,Creative Fest, Love is in the art, Bike Fest și Alllive Club.

ValRock a prins formă în 2017, din dorința de a aduna toate activitățile sub o singură umbrelă și de a oferi servicii profesioniste atât artiștilor, cât și promoterilor și organizatorilor de evenimente. Agenția a fost creată pentru a oferi artiștilor gama completă de servicii de promovare și impresariere, pentru a-i aduce mai aproape de publicul lor.

Management
80%
Booking
90%
PR
65%
Tour Management
70%

Ce facem

 • Booking

  Oferim servicii de booking pentru concerte, evenimente corporate, festivaluri și petreceri private. Colaborăm cu peste 200 de artiști din underground și mainstream, în regim exclusiv sau on demand, precum și cu o serie de cover bands. Oricare ar fi stilul muzical preferat, suntem siguri că te putem ajuta.

 • Management

  Ne dorim să lăsăm cât mai mult spațiu de manifestare creativității, prin urmare luăm în sarcina noastră activitățile de PR, promovare, booking, negocieri și contracte pentru artiștii exclusivi.

 • PR

  Prezența în emisiuni radio și TV, concept și distribuție comunicate de presă, promovarea evenimentelor, social media management, content management.

 • Tour Management

  Pleci în turneu și te sperie detaliile logistice? De la deal-urile cu cluburile și promoterii și până la a avea grija că ai gasit un petsitter pentru pisici, suntem aici să te sprijinim astfel încât muzica să fie singura ta grijă.

0de concerte organizate
0de artisti cu care am colaborat
0de aparitii in emisiuni ale artistilor nostri