Fameless

Fameless este trupa formată, în martie 2015, de Tiberiu Albu, câștigătorul concursului Vocea României din 2014. După succesul deosebit obținut la emisiunea de la ProTV, Tiberiu nu a urmat calea clasică de artist solo, ci și-a format o trupă, fiind printre puținii câștigători de astfel de show-uri care au ales să își continue activitatea sub alt nume decat cel propriu. Lansarea oficială a avut loc pe 29 mai 2015, în cadrul emisiunii “Românii au talent, unde trupa a prezentat piesa Right Now, primită foarte bine de către fani. Primul concert s-a desfășurat la Hard Rock Cafe, în București, în fața 700 de spectatori!

La începutul lunii august 2015, Fameless își conturează repertoriul actual și începe înregistrările de studio. Primul single, Show Me How to Live a fost prezentat în premieră în cadrul Media Music Awards 2015, eveniment dedicat elitei industriei muzicale din România, susținut la Sibiu, în fața a 40.000 de oameni! Varianta de studio a fost lansată în decembrie 2015 cu mare succes, primind numeroase aprecieri pozitive de la fani.

Din luna august, trupa s-a concentrat primordial pe lucrul la primul material discografic. Albumul de 10 piese proprii intitulat Dreams Without a Past a fost lansat pe 27 ianuarie 2017, cu un concert SOLD-OUT la Hard Rock Cafe, în compania unor artiști de marcă din rockul românesc: Dan Radu (Byron), Cornel
Ilie (Vunk), Tudor Chirilă și Teodora Buciu, câștigătoarea Vocea României 2016.

Materialul a fost produs de Universal Music România, iar promovarea lansării lui a constat într-un real tur de forță al emisiunilor radio și TV, după un plan de promovare bine stabilit, implementat de Valentina Cojocaru (Valrock).

Trupa

team member

Tiberiu Albu

Voce
team member

Șerban-Ionuț Georgescu

Bass
team member
Chitară
team member

Andrei Ilie

Tobe

Social Media