NAVI

NAVI a început să cânte și să compună la 12 ani, în orașul ei natal, Oradea. A lucrat, în postura de compozitor și textier, cu artiști români celebri precum Morandi, Hotel FM, Anca Florescu, Bijou, VAIDA, Foișorul de Foc, Aurelian Temișan, Roxana Nemeș, Julie Mayaya, Mihai Toma & Passione și mulți alții.

Din 2008 până în 2012, a făcut parte din duo-ul pop-rock “Alexandra & Alec”, alături de chitaristul Alec Șandor. Împreună au lansat trei single-uri însoțite de videoclipuri (“La cafea”, “Bad Day” și “In Noapte”) și au susținut sute de concerte live. În 2009 au lansat EP-ul “Little Dreams”, care conține nouă compoziții originale semnate de ei și produse de Edward Maya, NMC și Vali Rotari.

În 2011, NAVI a scris versurile piesei “Change” alături de vechiul ei colaborator, Gabriel Băruța. Cântecul a ajuns să reprezinte România la Eurovision și a marcat o etapă importantă în cariera lui NAVI: “Nu ai cum să mai fii la fel după ce ai auzit peste 20.000 de oameni cântându-ți versurile. Acela e momentul în care știi că faci bine ce faci, că trebuie să continui, oricât ar fi de greu“.

După atâta timp petrecut în studio scriind pentru alți artiști, NAVI a hotărât să treacă la o nouă etapă din carieră: să revină în lumina reflectoarelor cu piese noi, într-un stil indie-pop, mai matur și întunecat, cu o nouă viziune și cu un album conceptual, la care lucrează.

În 2014, NAVI a lansat “Picture Perfect“, numit de presă “cel mai șocant videoclip pop filmat vreodată”. Clipul este, de fapt, un scurt-metraj regizat de NMC, condimentat cu scene BDSM și Shibari (bondage japonez). “Picture Perfect” a fost interzis de televiziunile românești și a atras după sine un val de controverse.

În 2015, cântăreața a lansat single-urile “The Burning Process” și “Eyes Wide Shut”, compuse de ea împreună cu Marian Nica și însoțite de videoclipuri realizate de acesta. “Eyes Wide Shut” a primit un număr foarte mare recenzii pozitive de la jurnaliști și bloggeri români și internaționali.

În 2017, NAVI a semnat un contract cu prestigioasa casă de discuri Electrecord, pentru lansarea albumului ei debut, “Songbird“.

NAVI este endorser Audio-Technica din 2011.

Cel mai recent videoclip

Social Media